Мелодійний баттл

Урочистим гала-концертом переможців та членів жюрі було підведено підсумки першого молодіжного гітарного фестивалю RM GUITAR BATTLE. 

Позмагатися за звання кращого гітариста Білої Церкви на сцені театру ім.П Саксаганського зібрались як гітаристи-аматори, так і учні музичних шкіл міста.  Загалом участь у фестивалі прийняли понад п’ятдесят молодих музикантів.

Призів було удостоєно 12 кращих виступів, а гран-прі фестивалю та головний приз – запис музичного твору на професійній студії звукозапису виборов ансамбль гітаристів та флейтистів Білоцерківської музичної школи №3.
Переможці фестивалю
 
Ансамблі:
1. Ансамбль ДМШ №3
2.14 гітаристів БШМ №1
3.Гурт Аура 

Солісти 
Старша група
1.Бака Сергій
2.Новохацький Богдан
3.Опонасюк Максим
Молодша група

1.Троценко ДаніЇл
2.Дубінін Назар
2.Косинський Костянтин
(В категорії було присуджено два других місця)

Естрадне виконання.
1.Бака Сергій
2.Кондесюк Назар
3.Маценко Євген

Феєричне завершення фестивалю забезпечили почесні члени жюрі – гітарист – віртуоз, ідейний засновник фестивалю - Олексій Морозов, та відомий український гонщик, журналіст і не менш талоновитий співак – Олексій Мочанов. Музиканти своїм яскравим та емоційним виступом показали справжній приклад молодим гітаристам Білої церкви. 
 
Фонд "Рух молоді” підтримує молодь з активною життєвою позицією, заохочує молодь вести здоровий спосіб жиння й сприяє розвитку хоббі які збільшують кругозір підростаючого покоління.
 
Головну ідую яку фонд ставив на меті плануючи гітарний фестиваль – мотивувати молодь на нові звершення. Зважаючи на незабутні яскраві емоції які вирували не лише серед учасників, а й серед глядачів фестивалю – організаторам вдалось перевершити власні очіування.
 
Незважаючи на те, що ця подія суттєво відрізняється від заходів, які зазвичай влаштовує  фонд "Рух Молоді”,  здібності молоді настільки вразили учасників та засновників фонду, що було вирішено зробити захід щорічним .
Тож фестиваль чекає на учасників і наступного року.
03 лютого
2014
ПІДТРИМАЙТЕ ПРОЕКТ