Нагородження НАЙСИЛЬНІШИХ !

20 грудня 2011 року в м.Біла Церква відбулося нагородження переможців змагання «Найсильніший».

20 грудня 2011 року в м.Біла Церква відбулося нагородження переможців змагання «Найсильніший». 29 переможців були присутні сьогодні, так як визначалися НАЙСИЛЬНІШІ хлопці кожної школи у містах Біла Церква та Бориспіль. Анатолій Тимощук привітав переможців у спеціальному відеозверненні.
 
Засновники фонду Володимир Полочанінов та Анатолій Тимощук нагородили найсильніших дипломами та цінними призами — спортивними номерними годинниками.
 
Володимир Полочанінов: «Цього разу змагання проходило лише в двох містах Київської області: Білій Церкві та Борисполі. Але ми не збираємося зупинятись і плануємо долучати до різних активностей молодь з усієї області.
 
Думаю, що власним прикладом ми зможемо переконати молодь в тому, що необхідно завжди рухатись вперед.»
 
Анатолій Тимощук: «Я радий вітати кожного з переможців змагання «Найсильніший». Я вважаю, що всі ті хто взяли участь великі молодці… бо вони активні, спортивні, наполегливі і готові робити вчинки задля досягнення мети… а це запорука успіху сьогодні і в майбутньому.»
Ведучим події був відомий український телеведучий та автогонщик Олексій Мочанов.
 
У змаганнях взяли участь учні 6-11 класів загальноосвітніх середніх шкіл Білої Церкви та Борисполя. Організатор заходу — Благодійний фонд «Рух Молоді». Змагання проходили з 7 по 18 листопада і загалом у них взяли участь більше 2,5 тисяч учнів з 24 шкіл Білої Церкви та з 5 шкіл Борисполя.
    
20 листопада
2011
ПІДТРИМАЙТЕ ПРОЕКТ