Вас знову чекають найцікавіші матчі у вашому житті

Усі цього чекали цілий рік! За декілька днів ми знову зустрінемось на трибунах та будемо вболівати за кращі команди у місті!

Ювілейний RM CUP V ім. Андрія Гусіна, який пройде вже з 17.04.17 по 29.04.17. В п'ятницю 14.04.17 о 16:00 буде проходити жеребкування команд для початку турніру.

Історію нашого спортивного майданчика можна пов'язати з успішною людиною в футболі - Андрієм Гусіним. Він прийняв участь у відкрітті майданчика та офіційній товариській зустрічі проти школярів Гімназії №1, чим надихнув разом з президентом фонду Володимиром Полочаніновим створити добру традицію щорічного турніру -«Рух Молоді». У нашому турнірі кожного року приймає участь близько 290 дітей різних вікових категорій (учнів з 7-х до 11 класів) з навчальних закладів разом з їх тренерами-викладачами фізичного виховання. 

PM CUP-це емоції кожної гри, це підтримка рідних,це вболівання однокласніків за свій рідний навчальний заклад, це нові знайомства серед школярів,це боротьба за перемогу, це розвиток волі та спортивного духу.

Всім гарного спортивного настрою та перемог!
Чекаємо усіх бажаючих.
12 квітня
2017
ПІДТРИМАЙТЕ ПРОЕКТ